Tävlingsresultat 010916 Happy Convoi

LC:1
 
 
 
Otrolig skillnad ifrån förra tävlingen, även om det är mycket som fortfarande kan bli bättre. Fick inte riktigt fram honom för skänkeln idag. Håller helt med vad dom tycker i protokollet, han var alldeles för låg i sin form denna klass.
 
LB:2
 
 
 
Här lyckades vi alltså rida fel 3 gånger... Var otroligt svårt att komma ihåg två program, eller inte att kunna själva programmen. Men att komma ihåg när övergångarna skulle ske och i detta program var det ibland snett igenom direkt efter "kurvan" eller vad man ska säga och ibland skulle man rida förbi första bokstaven efter "kurvan" och rida snett igenom. Så gjorde alltså fel med inridningen och utridningen vid snett igenom. Vilket gjorde att vi tappade 6 poäng, annars skulle jag ha varit över 60% vilket som var mitt mål med denna tävling!
 
 
Mamma fick dessvärre inte igång filmen ibörjan, så vi har ridit en stund in på filmen. Här tycker jag att vi har mycket bättre form, men fortfarande mycket missar och saker som kan bli bättre.
 
Men otroligt nöjd med honom idag, fantastiskt duktig var han och fick mycket beröm för honom vilket alltid är kul! Det här ska vi lätt fortsätta med och snart ska vi vara med och fajtas om placeringarna!!
 
/Helen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback