Hoppträning 290916

 
Nej igårkväll var inte min hoppträning. Egentligen var han fin, men kändes ändå inte riktigt på topp, men han blev bättre och bättre ju längre träningen gick. Han var väldigt stark emellanåt och jag hade väldigt svårt med linjerna när det gick snabbt mellan hinderna.
Är så otroligt besviken på min ridning igår, men som Jan sa innan vi åkte är att jag nu ska lämna denna träning och tänka på det som var bra, på det som vi jobbade och fick igenom. På det som förbättrades. För det var väldigt mycket som var väldigt bra!
Det är en av mina svagaste egenskaper, jag kan inte släppa det dåliga. Jag tänker på det och ältar det något så otroligt. Var otroligt deppig igårkväll, men idag känns det bättre.
Jag svängde undan ifrån ett hinder två gånger innan jag red på det, och inga problem var det då. Det är mest den handlingen som gjorde mig så besviken. Var så länge sedan jag höll på sådär och jag vet inte änns varför jag gjorde så denna gång. Har absolut ingen aning egentligen varför jag svängde undan och det stör mig ännu mera.
 
 
Men nu är fokuset på de bra vi gjorde, för det var ändå en riktigt bra träning igår och det går fortfarande framåt så otroligt mycket.
 
Idag blir det att rida ut en sväng först (om det inte stormar alldeles för mycket), sen in i ridhuset och rida igenom dressyrprogrammen.
 
/Helen