Ibland så

Kommer blir lite då och då uppdatering tills Josefin är tillbaka som vanligt och uppe på hästryggen igen. Hon har ju äntligen fått sitt lilla barn och de är inne i en bebisbubbla :)
 
Annars så kämpar jag på, har väldigt ont i ryggen igen dessvärre. Det har varit jätte bra nu väldigt länge. Men sedan avfallningen har det blivit värre för var dag. Har otroligt svårt att sitta samt köra bil, då det inte går att hitta en position där det inte gör ont. Rida gör ont, men man tänker ändå inte så mycket på det just då, vilket är tur.
 
Har tränat hela veckan i dressyrsadel och dressyrprogram. Eller kan bara ett, så har bara ridit det. Tycker denna vecka har gått så otroligt fort, vet inte vart dagarna har tagit vägen. Har bara morgondagen på mig kvar nu, hade behövt en vecka till ;) Men har bytt bett nu och tyckte det fungerade bättre igår när jag trimmade honom. Slog inte ifrån lika mycket, dock hade han jätte svårt för galoppfattningar i vänster varv. Så det blev väldigt många galoppfattningar i vänster varv, höger gör han jätte bra och är mycket starkare i. Han sparkar, fattar höger galopp eller springer iväg innan han går över i galopp i vänster varv. Men blev bättre!
 
Ikväll är det hoppträning, är väldigt taggad då han känns så himla fin just nu:)
 
 
Rolig ful bild på hästarna :)
 
/Helen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback