3 ridna

Fantastiskt att vara tillbaka i stallet. Ibland är det väldigt skönt och nyttigt med pauser, för då märker man verkligen hur mycket man saknar det samt uppskattar det mera!

Började med legenda idag som bara fick jobba ordentligt i skritt och trav. Var noga med att hon skulle formas runt innerskänkeln och hela tiden vara avslappnad och låg i formen. Jobbade på väldigt bra:)

Sen blev det en tur på Tector, skulle hjälpa Hanna lite. Han var jätte fin emellanåt, ska ifrågasätta allting först bara.. Han fick jobba lite över travbomar som låg framme, det var otroligt svårt;) 

Sist ut idag blev Conny, åh super duper fina Conny!! Rider fortfarande på hackamore och han är verkligen super fin!! Han fick också jobba över travbomar, gjorde det otroligt bra. Trots att de va varannan upphöjd samt några var på böjt spår!
Sen hade jag även upp ett litet räcke, jobbade honom över det på lite mindre svängar. Det var väldigt svårt, men han var super fin. Jätte glad och positiv och hoppade och bockade lite hela tiden :)
Ska hoppa ordentligt på hacket i veckan och se om jag kanske testar att tävla honom på det till helgen.


Han är jätte rolig att tränsa med hacket, ska bita på varje sak på tränset. Så det är väldigt svårt att få på honom det, sen när man väl fått på honom det utan att han har något i munnen så letar han direkt tag i tygeln och har den i munnen :) 

/Helen